TREASURE ATELIER

Treasure Atelier Copenhagen er et nyt up comming  københavnsk "non seasonal" modebrand startet i 2020 af Tina Lundtoft. Tina har med sin årlange erfaring fra den danske modebranche og med ledende positioner i danske og internationale brands, opbygget et netværk af forbindelser, der i 2020 gjorde det muligt at realisere sin drøm om at starte Treasure Atelier med mantraet

Non-seasonal - Trans seasonal – Reasonable – Sustainable

Én af de vigtigste investeringer i en kvindes garderobe er tidsløse styles, i høj kvalitet, lavet med fokus på bæredygtighed, hvor det er muligt - og vigtigst af alt: at det ikke sæsonbaseret.

Derfor finder du i Hinges Hus og på hingeshus.dk et spændende udvalg af lækre sæsonløse styles fra Treasure Atelier. Kollektionen bestræber sig på at passe ind i enhver kvindes essentielle basis garderobe og blandt hendes favorit styles med en kombination af sporty, fashion, lounge wear og tidsløse designs i de lækreste kvaliteter og til fornuftige priser.

Treasure Atelier arbejder bl.a. med en kashmir kollektion lavet med en heritage kashmir producent fra 1889 beliggende i Srinagar Kashmir. Lækre egyptisk bomuldskvaliteter og pt med stor fokus på detaljerede sweatshirts og bukser lavet af bambusfibre, hvilket giver et super lækkert udtryk og frem for alt fantastisk komfort. Alt sammen lavet i en farvepalette, der fungerer året rundt.

Shop et eksklusivt udvalg af Treasure Atelier hos Hinges Hus og her på www.hingeshus.dk
Ps. Der kommer løbende nye non-seasonal styles ind i vores sortiment
Brands
Størrelse
Sortering