Toms Men

Toms Men er skoene, der er lette og enkle, og designet ud fra en klassiske traditioner omkring velsiddende og behageligt fodtøj, dog med et anderledes tvist. De er især kendt for de Alpargata-inspirerede loafers, der sidder godt og et meget enkle i udtrykket.  

Læs mere om Toms Men

I 2006 var amerikaneren Blake Mycoskie på rundrejse i Argentina og her besøgte han en lille landsby, hvor han mødte en masse børn. Alle disse børn havde ingen sko på og gik rundt på barre fødder, hvilket han syntes var synd. Derfor skabet han Toms, en virksomhed der hjælper andre mennesker med konceptet, One For One – hvor for hvert par sko de sælger, giver et par sko til et barn uden sko. Ideen bag ved er at hjælpe folk der mangler noget og derved forbedre deres liv. Skoene er lette og enkle, og designet ud fra en klassiske traditioner omkring velsiddende og behageligt fodtøj, dog med et anderledes tvist. De er især kendt for de Alpargata-inspirerede loafers, der sidder godt og et meget enkle i udtrykket.  
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847