SUPERGA Herre

SUPERGA blev grundlagt i Turin i 1911 af Walter Marting, hvis mission var, at skabe en sporty kvalitetssko der kunne bruges af alle og til alle lejligheder.  

Læs mere om SUPERGA

SUPERGA - PEOPLE´S SHOES OF ITALY
Det italienske skobrand SUPERGA blev grundlagt i Turin i 1911 af Walter Marting, hvis mission var, at skabe en sporty kvalitetssko der kunne bruges af alle og til alle lejligheder.  Det hele startede med den første ikoniske tennissko ved navn Classic Superga 2750. Italien tog hurtigt SUPERGA til sig, og opnåede hurtigt status som folkets sko.  Siden dengang har brandet udviklet sig eksplosivt, således du i dag finder alt fra de klassiske kanvaskvaliteter, printede kvaliteter, blonder, skind samt diverse limited edition sneakers bl.a. fra den danske superblogger Pernille Theisbæk. Hver sæson inddrages nogle af nutidens mest trendsættende personligheder så som Mary-Kate og Ashley til at bidrage med deres kreative syn på SUPERGA.  Her i Hinges Hus og på HINGESHUS.DK finder du SUPERGA til både herre samt til kvinder.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847