Stenströms

Stenströms er en af modeverdens absolutte bedste producenter af skjorter. Med over 100 års erfaring indenfor faget, er Stenstöms blevet en international succes  grundet deres fokus på de bedste metervarer, gode håndværk, deres smagfulde univers med kontrastfarver og deres fantastiske pasformer. Stenströms formår til stadighed at levere et tidsløst design i absolut topkvalitet, hvilket også blandt kunder har skabt en enorm trofast kundegruppe der kun sværger til det hæderkronede svenske skjortebrand fra Göteborg. Her i Hinges Hus finder du et spændende og eksklusivt udvalg af Stenströms skjorter i modellerne "Slimline" samt "Fitted-body"

Læs mere om Stenströms

Det svenske brand Stenströms er et firma, der med over 100 års erfaring, er blevet en international success og anerkendt i modeverdenen. Gennem dedikeret arbejde har Stenströms udformet et verdenskendt produkt, hvor der er stor fokus på stil og kvalitet og hvor komforten er i højsædde. Metervarer og materialer er alle af højeste kvalitet og nøje udvalgt, for at passe med de velkonsturerede designs og gennemarbejde kollektioner. Stenströms har dermed skabt et produkt, der står så stærkt I markedet, at de idag er værdige til titlen som Kongelig Hof Leverandør – en titel som er et kvalitetsstempel I sig selv. Kort sagt er Stenströms et svensk mesterværk.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847