Sneaky Fox

Sneaky Fox leverer strømpebukser og leggings af super høj kvalitet, i moderigtige farver og mønstre.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om Sneaky Fox

Sneaky Fox leverer strømpebukser og leggings af super høj kvalitet, i moderigtige farver og mønstre. Med disse har du muligheden for at tilføje dit look lige nøjagtigt det tvist du ønsker, og det som gør at du skiller dig ud fra mængden. Sneaky Fox er et dansk Brand med mange år på bagen, og allerede da det startede i 1986 var visionen, at tilføje et lækkert og anderledes produkt til den danske modescene. Alle kvaliteterne er afprøvet og afstemt efter stylen, hvilket gør at du er sikret et produkt der holder.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847