Semi Couture

Visionen bag Semi-Couture er at give kunderne oplevelsen af at få Haute Couture, ved at lave helt unikke styles og producere dem i uovertrufne kvaliteter, som er tilgængelige.

Læs mere om Semi-Couture

Erika Cavallini er designeren bag det Italienske brand Semi-Couture, som hun startede i 2008, efter i flere år at have været freelancer for forskellige italienske brands. Visionen bag kollektionerne er at give kunderne oplevelsen af at få Haute Couture, ved at lave helt unikke styles og producere dem i uovertrufne kvaliteter, som er tilgængelige. Kollektionerne er lavet udfra tankerne om, at de skal være et anderledes og man følger trenden på tætteste hold. Metervarerne og produktionen af kollektionerne følges ligeledes på tætteste hold, da alt laves i Italien, på fabrikker lokalt beliggende i forholde til firmaet. Dette sikre unikke produkter der holder.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847