BUTIKKEN

HINGES HUS - LILLE ROSENBORG


Torvegade 4, også kaldet Lille Roseborg, blev opført som bolig i 1902-03 for konsul J.P. Laursen. Huset blev bygget i en periode, hvor man bl.a. søgte stor inspiration i den hollandske renæssancestil fra Christian 4.s tid. En anderledes, inspirerende og spændende bygning der siden hen er gennemrenoveret, tildelt bevaringsprisen 2006, og i dag danner rammen om Hinges Hus.

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede og imødekommende atmosfære.

I Hinges Hus finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.
Du finder bl.a. brands så som Baum und Pferdgarten,  Stine Goya, Parajumpers, Missoni, Sportmax, Princess goes Hollywood, Closed, Mexicana, Chie Mihara, By Malene Birger,  Paul Smith, Morris, S.N.S Herning, Tiger of Sweden, Knowledge Cotton Apparel, SAND, Diesel, Blue de Genes og mange flere.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag: LUKKET

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847