Scandinavian Edition Herre

Hos Hinges Hus finder du et udvalg af de lækre jakker fra Scandinavin Edition.
Scandinavian Edition er et relativt nyt mærke, etableret i Stockholm i 2010. Idéen bag brandet er at tilbyde praktisk beklædning der beskytter mod vejr og skiftende forhold, i super teknisk kvalitet til den moderne mand, karakteriseret af enkelthed, minimalisme og høj funktionalitet.
Jakker fra Scandinavian Edition er et lækkert alternativ til den traditionelle frakke eller parkajakke, den perfekte blanding af raffineret stil og praktisk funktion.

Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847