S.N.S. Herning Dame

S.N.S. Herning er en solid og traditionstro dansk strikleverandør lokaliseret i det midtjyske, der siden 1931 har produceret  nogle af tiden bedste kvaliteter og ikke mindst tidsløse designs, såsom den ikoniske FISHERMAN sweater. S.N.S. Herning formår at kombinere brandets fantastiske familiebundne historie,  den originale danske produktion på de gamle strikmaskiner, en uovertruffen god kvalitet og det tidsløse design.  Derfor går en S.N.S. strik heller aldrig af mode, hvilket har gjort deres unikke strikprodukter efterspurgte og eftertragtede over det meste af modeverden. Her i Hinges Hus er vi stolte af at kunne præsentere et håndplukket udvalg af lækre pullovers, cardigans samt t-shirts til herrerne.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847