Red Wing

Visionen hos Red Wing er, at lave fortøj til de hårdtarbejdende mænd, i aller højeste kvalitet. Efter gamle traditioner og teknikker, producerer virksomheden stadig håndlavet fodtøj, med stor fokus på sikkerhed, kvalitet og komfort.

SKO

Læs mere om Red Wing

Det ikoniske amerikanske brand Red Wing blev etableret i 1905, med visionen; om at lave fortøj til de hårdtarbejdende mænd, i aller højeste kvalitet. Efter gamle traditioner og teknikker, producerer virksomheden stadig håndlavet fodtøj, med stor fokus på sikkerhed, kvalitet og komfort. Alt det anvendte skind og læder forarbejdes på eget garveri efter gamle traditioner og tråden der bruges, er special spundet og voksbehandlet, hvilket sikrer en optimal styrke og holdbarhed. Red Wing fodtøj er kendetegnet ved de hvide syninger og de lækkert forarbejdede bunde, der tilsammen med de gennemarbejde designs, udstråler eksklusivitet og kompromisløshed. Dette er også en del af visionen, der er; Fodtøj der er bygget til hårdt arbejde og udholdenhed, uden at gå på kompromis i forhold til kvalitet og komfort. Stilen er rå, gennemført og autentisk, uden at blive klodset og tung, hvilket gør det muligt at bruge støvlerne til både hverdag og fest.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847