R.M.Williams

Det australske støvlefirma R.M.Williams har siden 1932 været kendt for sine håndlavede robuste chelseastøvle, hvilke helt eksklusivt kun er produceret af ét stykke nøje udvalgt kalveskind og derved kun har én syning i hælen.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om R.M.Williams

Det australske støvlefirma R.M.Williams har siden 1932 været kendt for sine håndlavede robuste chelseastøvle, hvilke helt eksklusivt kun er produceret af ét stykke nøje udvalgt kalveskind og derved kun har én syning i hælen. Dette giver en optimal fast pasform og et smalt og klassisk udtryk. Støvlen er tilmed foret med kalveskind, og med Goodyear welted korksål, hvilket giver den mest optimale komfort og ikke mindst en ekstrem slidstærk kvalitet.
R.M.Williams er gennem tiden blevet et stærkt australsk nationalsymbol, og står for mange som den eneste originale producent af klassiske chelseastøvler.
Disse imponerende støvler henvender sig ikke kun til de australske cowboys, men også til den kræsne og kvalitetsbevidste kvinde og herre, der ønsker en klassisk og en yderst komfortabel støvle, der kun bliver smukkere med tiden.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847