Princess goes Hollywood

Det schweiziske firma Princess Goes Hollywood , med Christian Gehrig i spidsen, fremstiller de smukkeste luksuskollektioner.
Inspireret af den storslåede omkringliggende natur, blandet med tidens tendenser, designer teamet, styles der er kendetegnet ved at være lidt anderledes og har helt fantasisk pasform.  Der bruges specialudvalgte og eksklusive garner og metervarer, der alle er naturligt farvede, til alle kollektionerne, hvilket gør at alle produkterne har en lang levetid og holder sig smukke.
Princes goes Hollywoods logo – den lille frø, er i udvalgte styles, og er symbolet på at; her er dejligt, lunt og rart at bo.

PRINCESS U-NECK KNIT CASHMERE
PRINCESS U-NECK KNIT CASHMERE Før DKK 1.499,00
DKK 929,38

Læs mere om Princess Goes Hollywood

Princess Goes Hollywood er smukt luksusmode i materialer i højeste kvalitet.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847