PJS HUDSON URBAN JACKET
PJS HUDSON URBAN JACKET
PJS HUDSON URBAN JACKET
PJS HUDSON URBAN JACKET

PJS HUDSON URBAN JACKET

DKK 6.999,00


   På lager
Antal
Hudson Urban Jacket fra PJS er en vanvittigt lækker jakke, i sin helt egen liga. Du får her to jakker i en!
Skallen er i en kraftig og stærk bomuldsblanding med vandafvisende behandling. Den har fire lommer, samt en lille lomme på ærmet og to inderlommer, gemt hætte, tovejs lynlås foran med storm klappe med trykknapper. Elastisk justering i taljen og lynlås forneden bagpå. Lynlåsede netudluftninger under begge arme.
Den indre kropsvarmer, i form af en ultralet dunjakke, er helt aftagelig og kan bæres separat. Den har to lynlåslommer udvendigt og tre indvendige lommer, tovejs lynlås foran samt underarm ventiler. Kraven er ribbet på indersiden og manchetterne og bunden er trimmet i lycra.
Hudson Urban Jacket fra PJS er fremstillet i :
Skal: 60% bomuld, 30% polyester og 10% polyamid.
Kropsvarmer: 100% polyamid, fyldet er 100% dun.

Har du spørgsmål til denne, eller en anden vare, er du hjerteligt velkommen til at ringe til os på 97 32 15 15, så vil vi med glæde være behjælpelige med et svar.
Vis mere
Vis mindre
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847