PAUL & SHARK

Italienske Paul & Shark blev etableret i 1975 og er i dag synonymt for sporty italiensk elegance og maritim casualwear. Brandet blev stiftet af Dini familien og tilbyder i dag en omfattende række af specialprodukter til sejlsport,  ready to wear kollektioner samt colabs med store internationale topbrands såsom Christian Dior og Ballenciaga.

Målet for Paul & Shark har altid været at søge ekspertise indenfor kvalitet af produkterne, fremstilling af materialer og metervarer og at kunne garantere en stringent udvælgelsesproces, baseret på præcise stadarder.
I midten af 70'erne lancerede Paul & Shark deres første Yacht kollektion, inspireret af sejlsportens verden og baseret på dets elegance, ydeevne samt eventyret omkring det. Den ikoniske pullover blev født i 1978 - den genkendelige sweater, hvis emballage er et metalrør, som kan bruges til forskellige formål. Denne blev hurtigt til en kæmpe succes og var starten på en helt ny vandafvisende strikkollektion.

Med over 500 solpaneler installeret i deres hovedkvarter er Paul & Shark blevet en sand miljøbevidst virksomhed, hvilket giver dem 15% energi af det samlet årlige energiforforbrug. Udover at være grøn har Paul & Shark patenteret flere innovative højteknologiske metoder, som de bruger under produktionen af deres tøj.

I årenes løb har virksomheden udviklet sig til at være et omfattende luksus sportsbrand, som er helt igennem italiensk og værdsat af fansene indenfor modeverdenen.

Paul & Shark forhandles kun i de mest eksklusive butikker verden over og vi er i Hinges Hus stolte af at kunne tilbyde dig et spændende udvalg af sporty og eksklusive styles fra Paul & Shark - til den bevidste og kræsne mand, der værdsætter et klassisk maritimt udtryk og med fokus på tekniske / funktionelle metervarer og den ekstraordinære gode kvalitet.
Brands
Størrelse
Sortering