Parajumpers herre

Parajumpers jakker er lavet af de bedste materialer; de mest slidstærke og åndbare nylonkvaliteter, kraftige tovejs stållynlåse, teknisk foer, lightweight dun og med ægte pels i hætter/kraver. Derudover er der speciallommer til bl.a. GPS, mobiltelefon samt diverse andre nødvendige accessories.

PJS THEO TRAINER NAVY
PJS THEO TRAINER NAVY DKK 2.299,00
PJS ALAN WOOL & DOWN JACKET
PJS ALAN WOOL & DOWN JACKET Før DKK 4.799,00
DKK 3.359,30
PJS ARTHUR DAYTRIPPER
PJS ARTHUR DAYTRIPPER DKK 3.499,00
PJS UGO MAN JACKET
PJS UGO MAN JACKET DKK 2.999,00
PJS DULUTH EASYWEAR
PJS DULUTH EASYWEAR Før DKK 3.199,00
DKK 2.239,30

Læs mere om Parajumpers

Italieneren og grundlæggeren af Parajumpers, Massimo Rossetti, har brugt sine mange års erfaring med tekniske tekstiler, til at udvikle denne kollektion af højteknologisk og innovativt overtøj, designet til maksimal funktionalitet. Inspireret af mændene på redningsstation 210 i Alaska, har han medtaget erfaringerne fra deres store viden om kulde, storm og de ellers ekstreme vejrforhold, i konstruktionen af jakkerne. Disse ekstreme mænd kaldes PJ's – Parajumpers. Reddere, der med sit eget liv som indsats, indsættes i nogle af de mest afsides og ekstreme steder i verden, for at redde folk i nød.
Alle jakkerne er derfor lavet af de bedste materialer; de mest slidstærke og åndbare nylonkvaliteter, kraftige tovejs stållynlåse, teknisk foer, lightweight dun og med ægte pels i hætter/kraver. Derudover er der speciallommer til bl.a. GPS, mobiltelefon samt diverse andre nødvendige accessories. Med en Parajumpers jakke er man sikret overtøj i en klasse for sig, som kan klare selv den værste vinter!
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847