Paolo Vitale

Hos Hinges Hus finder du et stort udvalg af de stilfulde læderbælter fra italienske Paolo Vitale.
Paolo Vitale er kendt for sine lækre, håndsyede bælter i læder. De stilfulde læderbælter er ganske enestående. Bælterne er håndlavede efter traditionelle italienske håndværksmetoder, hvor intet er overladt til tilfældighederne, hvilket gør kvaliteten helt eminent.
Bælterne er nærmest et kunstværk i sig selv, og de kan således hive dit outfit op på et niveau, hvor den personlige stil kommer i fokus.

Læs mere om Paolo Vitale

Det traditionsrige brand Paolo Vitale producerer de mest eksklusive og håndsyede italienske skindbælter, der holder en livstid. Bælterne er alle smukt designede og nøje udtænkt, til at tilføje dit outfit lidt kant og eksklusivitet, og alle produceret med ekstrem høj finish. Materialevalget er i de allerbedste kvaliteter og ofte er der brugt eksotiske skindtyper, som krokodille, bøffel og pythonslangeskind.

Her i Hinges Hus finder du både Paolo Vitale skindbælter til pigerne samt til mændene
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847