NN07

Hos Hinges Hus finder du en nøje udvalgt selektion af styles fra NN07 – et dansk brand med internationale drømme.

NN07 er opstartet i 2007 i København af de to venner Victor og Ulrik. Ambitionerne er høje: de vil skabe modetøj af naturlige kvalitetsmaterialer, der kan bruges på tværs af landegrænser. Vennerne har været rundt i mange lande for at samle inspiration til deres kollektioner. Tøjet er enkelt, fremstillet i naturlige materialer i flotte basisfarver.

Filosofien er: Nordisk minimalistisk præg, enkelthed med indflydelser fra hele verden.

Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag: LUKKET

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847