Munderingskompagniet

Bag det eklsusive brand Munderingskompagniet, står den danske designer Stine Christa Engel Busk. Hendes kreative sans blandet med hendes store interesse for design, materialer og trends fik hende i 2005 til at starte Munderingskompagniet, hvor hun som autodidakt designer spændende kvalitets kollektioner. Inspirationen kommer fra den danske natur, hvori hun er vokset op, og alle designs er sofistikerede, funktionelle og sexede. Dette gør at hendes kollektioner kan bruges til både hverdag og fest og brandet er efterhånden blevet stor også på den internationale scene. Alle metervarerne er af højeste kvalitet og lavet af rene varer, som cashmere, merino uld og italiensk skind, hvilket sammen med Stines kritiske øjne, sikrer det bedste resultat og holdbarhed.

MDK O SUEDE JACKET
MDK O SUEDE JACKET DKK 3.299,00
MDK O SUEDE JACKET
MDK O SUEDE JACKET DKK 2.999,00
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847