Mexicana

Det franske mærke Mexicana er en fusion mellem det rå Mexico og den kvalitetsbevidste franske mentalitet – udmundet i en kollektion af fede støvler med masser af detaljer.

MEXICANA LIMOGES PYTHON CHOCO BOOT
MEXICANA LIMOGES PYTHON CHOCO BOOT Før DKK 3.999,00
DKK 2.479,38

Læs mere om Mexicana

Det franske mærke Mexicana er en fusion mellem det rå Mexico og den kvalitetsbevidste franske mentalitet – udmundet i en kollektion af fede støvler med masser af detaljer. Siden 1988 har Mexicana designet og produceret håndlavede autentiske støvler i allerhøjeste kvalitet – både i forhold til materialevalget, men også i fremstillingen af produkterne. Fortøjet afspejler en perfekt harmoni mellem det basale, det klassiske og det originale – samlet i støvler med perfekt finish og smukke detaljer. Komforten i støvlerne er også i højsæde, så når støvlen er gået til har man svært ved at komme i andet fodtøj.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847