Marie Sixtine

Hos Marie Sixtine er især fokus på naturen og derfor er alt, også udvalgt med respekt for naturen og så vidt mulig økologisk.

MARIE SIXTINE KNIT AMONE
MARIE SIXTINE KNIT AMONE Før DKK 899,00
DKK 809,10

Læs mere om Marie Sixtine

Det franske eksklusive brand, Marie Sixtine, blev lanceret i 2010 med en filosofi om; at skabe kollektioner med nyfortolkede klassiske overdele, i sublime kvaliteter og med vidunderlige detaljer. Virksomheden bruger kun de allerbedste metervarer og garn, fra de mest garvede leverandører verden over, hvilket sikrer kvaliteter i verdensklasse på alle deres kollektioner. Der er især fokus på naturen og derfor er alt, også udvalgt med respekt for naturen og så vidt mulig økologisk. Silhuetterne er super flot skåret og sammen med de enkle detaljer, fuldender dette visionen om; at være klassisk, samtidig med bohemian chic og at man følger tidens tendenser. Med en del fra Marie Sixtines kollektion er du sikker på at få mode der holder!
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847