LALA BERLIN

lala Berlin's designer Leyla Piedayesh har siden 2003 udviklet luksuriøse strikkede styles til den kvalitets- og stilbevidste kvinde.  
lala Berlin er bl.a. kendt for sin sorte signaturprint, der bliver håndprintet på hvert enkelt vare, hvilket betyder at alle varer har unikt udtryk.
Varer fra lala Berlin er af utrolig høj kvalitet og Hos Hinges Hus er vi vilde med det eksklusive og lækre udtryk i alle styles fra brandet.

Læs mere om lala Berlin

lala Berlin's cultstatus skyldes i høj grad designerens mod til at eksperimentere med nye mønstre og strikkemetoder. Leyla Piedayesh er født 1970 i Irans hovedstad Teheran.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag: LUKKET

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847