Knowledge Cotton Apparel

Knowledge Cotton Apparel signaturen og looket i kollektionerne, er skabt ud deres logo, uglen, som de betegner som; naturlig, stærk, venlig, moderne, fuld af personlighed, ivrig, smart og stolt – der alle er afspejlet i de designs som der sendes på gaden.

Læs mere om Knowledge Cotton Apparel

Det danske brand Knowledge Cotton Apparel sendte deres første kollektion på gaden i 2008, og er siden da blevet en yndling blandt mange. I ryggen har de over 40års erfaringer med økologiske metervarer og produktion, som er en stor styrke i hele processen omkring kollektionerne, da det sikrer optimale gennemarbejde produkter. Alle pasformer er ligeledes skabt udfra princippet  omkring komfort og bevægelsesfrihed, der giver kunden den bedste oplevelse og feeling. Signaturen og looket i kollektionerne, er skabt ud deres logo, uglen, som de betegner som; naturlig, stærk, venlig, moderne, fuld af personlighed, ivrig, smart og stolt – der alle er afspejlet i de designs som der sendes på gaden. Deres vision er, udover alt andet, at levere økologiske og bæredygtige kollektioner, da deres forståelsen for moder naturs tilstand og dennes overlevelse, er en hjertesag.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847