Julegaver


Læs mere om julegaver

Julegaver 2016
Hvilken julegave skal du give? Og hvor mange penge skal du bruge på dine julegaver? Vi har gjort det nemt for dig, ved at inddele alle vores smukke produkter i prisinddelinger.

Julegaven til kvinden eller julegaven til manden
Nu skal du egentlig blot bestemme dig for, hvor mange penge du vil bruge på den enkelte julegave og vælge om det er til en kvinde eller mand.

Mange perfekte julegaver at vælge imellem
Nu er der blot en udfordring tilbage - kan du bestemme dig for, hvilke af de mange lækre varer du skal købe? Det må være op til dig.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag: 11.00 - 16.00

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847