HOLZWEILER

I 2012 lancerede norske Holzweiler deres første luksus tørklæde kollektion, Holzweiler.

Med tørklæder i cashmere, silke og uld blander Holzweiler tørklæder unikke variationer af prints og farver. Holzweiler skabte hurtigt succes på det norske markeder med deres lækre tørklæder til kvinder og skabelse af ny nordisk mode indenfor tørklæder.

Læs mere om Holzweiler

I 2012 lancerede Holzweiler deres første luksus tørklæde kollektion, Holzweiler.
I cashmere, silke og uld blander Holzweiler tørklæder viste unikke variationer af prints og farver, og blev en øjeblikkelig succes på det norske mode markedet.

I juli 2014 Holzweiler udvidet deres kreativitet til det næste niveau og lanceret deres egen tøjkollektion. Linjen betaler høj opmærksomhed på udsøgte kvaliteter og materialer, skabe legende basics og blanding progressive ideer med klassiske idealer.

Med et stærkt incitament til at afspejle den skønhed i hverdagen og dens omgivelser, de Holzweiler samlinger er et direkte resultat af et samarbejde med nutidige kunstnere fra jorden rundt. Tegning på kunsten som en metafor og portrættere denne direkte ind i samlingen er blevet en af de vigtigste karakteristika ved den særskilte Holzweiler design.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847