Hinges Hus kundeklub

VELKOMMEN I KLUBBEN

I Hinges Hus sætter vi enorm stor pris på vores kunder - nye, såvel som eksisterende. Som medlem af vores kundeklub bestræber vi os på, at give lidt igen i form af et hav af fordele og lidt info.

Så vil du være FØRST med nyheder, arrangementer, specialtilbud, pre-sale, info om HINGESHUS.DK, om Hinges Hus og meget mere, er Hinges Hus Kundeklub noget for dig!

Vi sender nyhedsbreve til dig omkring alle de spændende emner og tidens trends. Vi sender ca. 2 nyhedsbreve om måneden.


Blandt medlemmerne af vores kundeklub, udtrækker vi hver måned 2 stk gavekort af 500 kr til WWW.HINGESHUS.DKEr du ikke allerede medlem af vores kundeklub?


SÅ KLIK HER OG TILMELD DIG
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847