Hilfiger Denim

Tommy Hilfiger er en amerikansk modedesigner med irske rødder, der har formået at gøre sine klassiske styles kendt over hele verden.
Med sine Hilfiger Denim kollektioner, der kan beskrives som "klassiskere med et twist", henvender han sig til en endnu større målgruppe.
Det er afslappet og stilrent design og det international kendte mærke producerer tøj af solide materialer hvilket sikrer dig tøj af meget høj kvalitet, der kan bruges igen og igen.
Hilfiger Denim tager det klassiske amerikanske look og forvandler det med et moderne men stadig tidsløst twist.

Før DKK 999,00
DKK 619,38
Spar DKK 379,62
Læs mere

Læs mere om Hilfiger Denim

Hilfiger Denim er en kollektion af casual sportswear, lækre jeans og et trendy look der følger tidens tendenser, og som har en twist og anderledes detaljer. Designet sikrer at man får en pasform, som er tilpasset kroppens konturer uden at gå på kompromis med looket. Hele koncernen TOMMY HILFIGER har meget høje etiske standarder og tager ansvar, fra produktionen til butikken. De er både meget bevidste om at hjælpe lokalt i de områder, hvor de agerer, men også skabe en bæredygtig produktion med hensyntagen til den omkring liggende natur.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag: LUKKET

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847