GAVEKORT


Her er en hurtig, nem og sikker måde, at forkæle en du holder af med et gavekort til HINGESHUS.DK

Det er den perfekte gave til hende eller ham, der elsker at shoppe på HINGESHUS.DK eller i Hinges Hus, men hvor du er i tvivl om style, størrelse, eller farve.

Vi gør det simpelt for dig - et gavekort til HINGESHUS.DK er en sikker vinder!  


SÅDAN KØBER DU GAVEKORT

Det eneste du skal gøre er at skrive navnet på modtageren af gavekortet, samt hvilket beløb du ønsker at give. Herefter gennemfører du betalingen som normalt, og du får automatisk tilsendt et gavekort med en personlig kode.

Du kan vælge at udskrive gavekortet selv, eller videresende det som et vedhæftet billede på en mail til modtageren.  


SÅDAN INDLØSER DU DIT GAVEKORT

Når du vil bruge gavekortet, skal du blot indtaste koden i feltet ”gavekortskode” i indkøbskurven, så fratrækkes beløbet automatisk dit køb.


KLIK - OG KØB GAVEKORTET HER
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847