Gant Rugger Herre

Gant Rugger stilen er klassisk og sikker, pasformerne og komforten er i topklasse og kvaliteterne er nøje udvalgt, hvilket i sidste ende for det hele til at gå op i en højere enhed, og skabe en totaloplevelse af eksklusive kollektioner.  

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om Gant Rugger

Det legendariske brand Gant har rødder helt tilbage i 1927, hvor Berhard Gantmacher åbnede sin første skjortefabrik, og var underleverandør til nogle af datidens bedste brands. I 1949 kom sønnerne ind familievirksomheden og etablerede det selvstændige brand; Gant of New Haven. De havde faderens legendariske kvalitetsskjorter på programmet og over natten, blev de en af de største succeser nogensinde. Siden den gang, har Gant lanceret underlinjen Gant Rugger, hvor man fortsat er tro mod brandets DNA, men hvor man samtidig er lidt yngre og mere eksperimenterende med udtryk og kvalitet. Samtidig har man  for alvor  slået sig fast, som et af de bedste firmaet i tøjbranchen og leverer år efter år kollektioner af ypperligste metervarer til deres kvalitetsbevidste kunder. Stilen er klassisk og sikker, pasformerne og komforten er i topklasse og kvaliteterne er nøje udvalgt, hvilket i sidste ende for det hele til at gå op i en højere enhed, og skabe en totaloplevelse af eksklusive kollektioner.  
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847