FtC CASHMERE

FTC kashmire blev grundlagt i 2003 med en vision om at lave bæredygtigt luksustøj i kashmir. Kvalitet, effektivitet og økonomi sker ikke på bekostning af menneskelige og moralske værdier.
Udover at være specialist i højkvalitets kashmir strik til premium-segmentet står FTC Cashmere for ædle, rene og eftertragtede mode- og luksusvarer, samt en stærk følelse af ansvar med hensyn til fair og etisk korrekte produktionsforhold.
Fælles projekter med landmænd og medarbejdere samt tilbagevenden til værdier som tradition, miljøbevidsthed og etik danner basen for produktionen. Denne bevidsthed fra både FTC Cashmere og deres partnere sikrer, at det kostbare råstof kan opretholde sin høje kvalitet og at sociale standarder overholdes.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om FtC Cashmere her

I fremstillingsprocessen af den lækre FTC cashmere har brandet involveret de fattige gedeavlere og landmænd i den kinesiske region Shanxi, som avler de geder hvor FTC Cashmere kommer fra. Dermed sikres de økonomisk. FTC Cashmere medarbejdere arbejder under vejledning af erfarne dyrlæger og uddannes i velfærd og miljøvenlig holdning gederne. I løbet af de sidste ti år er der opstået flere og flere FTC gårde i regionen.
FTC Cashmere har et princip om langsigtet og fair partnerskab: - man kan ikke kun tage, man må også give. FTC bønderne og de lokale ansatte i Shanxi området skulle takkes for deres gæstfrihed, varme og støtte til projektet, så FTC Cashmere mente det var på tide at sikre deres børns uddannelse. I 2006 blev der bygget en skole til de lokale børn, i dag går ca. 1000 børn i skole og FTC fortsætter med at yde økonomisk støtte til skolen.

Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847