Fragt & levering

FRAGT, HURTIGT OG FLEKSIBELT

FRAGT
Frifragt i DK ved køb over 500 kr. ellers koster fragt 45 kr. uanset størrelse/vægt på pakken.


HURTIGT
Vores lager pakker og sender løbende til vores privatkunder. Vi gør naturligvis alt for at levere så hurtigt som overhovedet muligt og du kan som kunde derfor altid forvente at modtage dine varer i løbet af 1-3 arbejdsdage.


FLEKSIBELT
Du kan som kunde altid selv vælge om du vil have leveret forsendelsen derhjemme, via en Postdanmark pakkeshop eller om det er nemmere at få leveret pakken på din arbejdsplads.Først når pakken afsendes, hæver vi beløbet på dit betalingskort.


Så snart pakken er modtaget og scannet på Post Danmarks distributionscenter, modtager du en e-mail, hvori du findet et link samt trackingkode, hvor du løbende kan følge din forsendelse hos Post Danmark.


Ønsker du at følge din forsendelse via Postdanmark, så klik HER og se under Track & Trace


OBS
Vi leverer selvfølgelig også udenfor Danmark, hvilket IKKE er en gratis ydelse. Prisen afhænger naturligvis af varens vægt, værdi og hvilket land varen skal leveres til. Ønsker du din vare leveret i et af følgende skandinaviske lande - Sverige, eller Finland, koster dette 130,-. Ønsker du derimod varen leveret i Norge, Grønland eller Færøerne opkræves en fragtomkostning på 260,- Fragtomkostninger til Tyskland koster 250,-. Fragtomkostninger til Switzerland er på 300,-. Skulle du have yderligere spørgsmål angående fragtpriser til udlandet, kontakt os da venligst på telefon 97321515 eller på mail info@hingeshus.dk
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847