ELSK Herre

Hos Hinges Hus er vi vilde med det danske autentiske mikrobrand ELSK og alt hvad det står for. Designerne bag ELSK har meget konkrete ambitioner; at skabe bæredygtigt modetøj, af naturlige, økologiske materialer i høj kvalitet.
ELSK er tøj designet med stolthed, kærlighed og ikke mindst god samvittighed. Alle styles er produceret i begrænset antal, 200 eksemplarer, uanset hvor populær varen er.
ELSK produkter bliver fremstillet i Portugal, printet i Holstebro og broderet Hanstholm. Designerne kærlighed for hele fremstillingsprocessen kommer bl.a. til udtryk når de insisterer på at betale for godt håndarbejde og gode arbejdsforhold for deres syersker. Det betyder at ELSK kan garantere produkter af høj kvalitet, at designerne kan se sig selv i øjnene og garantere kunderne at tøjet er det værd, det koster.

ELSK er aktivt gået med i kampagnen 1% for the planet. Kampagnen går ud på at virksomheder, som deltager i kampagnen, donerer 1% af deres omsætning til formål, som hjælper til at gøre verden til et bedre sted.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847