Dr. Martens

Hvis man taler om klassikere inden for modebranchen er det ikke til at komme uden om Dr. Martens støvler. De ikoniske støvler som igennem årtier og generationer er er blevet båret igennem byer og over landegrænser.
Dr. Martens støvlerne er komfortable og praktiske kvalitetssko der henvender sig til alle, unge som gamle, der interesserer sig for mode og vil være en del af en samhørighed.
Selvom Dr. Martens efterhånden har over 50 år på bagen, er brandet garant for at du får moderne sko af høj kvalitet som du kan bruge i mange år.

Dr. Martens FLORA CHELSEA BLACK
Dr. Martens FLORA CHELSEA BLACK Før DKK 1.499,00
DKK 929,38
Før DKK 1.499,00
DKK 929,38
Spar DKK 569,62
Læs mere

Læs mere om Dr. Martens

Gennem flere generationer har Dr. Matens være symbolet på oprør, frihed og rock'n'roll og de er efterhånden blevet en klassiker i det internationale modebillede. De så dagens lys for første gang i 1960 og Dr. Martens støvler laves stadig efter stolte gamle traditioner, som kan ledes over 50 år tilbage. Det er den familieejede virksomhed Griggs der oprindeligt stod bag produktionen, der stadig producerer Dr. Martens, hvilket altid sikrer den bedst mulige kvalitet, holdbarhed og komfort i de legendariske støvler. Alt laves i de ypperligste materialer efter helt fastsatte standarder, på både højteknologiske produktionsapparater, som overvåges af kvalificerede folk, men også med håndlavede detaljer lavet af medarbejde med stor forståelse for både kvalitet og finesse, hvilket giver de helt unikke og ensartede støvler som Dr. Martens er kendt for.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847