COLE HAAN

Cole Haan har været synonymt med håndværk af høj kvalitet siden 1928. Skaberne, Trafton Cole og Eddie Haan, besluttede at lave gode varer og kun gode varer. Det ikoniske mærke er førende inden for elegant innovation, og de moderne klassikere fremstilles globalt af førende håndværkere.
Skabernes iværksætterånd og tidløse vision inspirerer stadig folkene bag det amerikanske brand, som fortsætter med at kreere fint håndværk gennem tidløst design.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag: LUKKET

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847