Chie Mihara

Chie Mihara sko passer til alle de kvindetyper der findes; mødrene, de arbejdende, de aktive, de stilsikre og samler dem i én. Man føler sig feminin, attraktiv og smuk når man har et par Chie Mihara sko på – men uden at man behøver at gå på kompromis med komforten.

Læs mere om Chie Mihara

Det spanske skomærke Chie Mihara har eksisteret siden 2002 og laver sko der er ''designet af kvinder til kvinder'' og inspireret af alle årtier fra 1930 til i dag, hvilket giver et legende og stilsikkert udtryk. Kvinderne skaber sko der passer til alle de kvindetyper der findes; mødrene, de arbejdende, de aktive, de stilsikre og samler dem i én. Man føler sig feminin, attraktiv og smuk når man har et par Chie Mihara sko på – men uden at man behøver at gå på kompromis med komforten.
Skoene er lavet ergonomisk så de følger fødderne og støtter på de rigtige steder, hvilket gør man kan bruge dem hele dagen – og ikke ender med ømme fødder. Der er kun brugt materialer af højeste kvalitet, og alle detaljer er lavet med den smukkeste finish, så alle sko er små kunstværker i sig selv.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847