Campomaggi

Marco Campomaggi er manden bag de eksklusive italienske skindtasker, der er kendetegnet ved den perfekte balance mellem det rå læder og de raffinerede detaljer. Hans æstetiske sans, kreative forståelse, jordnære attitude, sans for detaljen og ægte kvalitet, udmunder sig i kunsthåndværksmæssige følgesvende, som kun bliver smukkere med tiden.
Hans mange års erfaring med taskefremstilling har gjort ham meget bevidst omkring materialevalg og fittings, hvilket er er stor force i hans designprocesser af taskerne.
Brandet Campomaggi har eksisteret siden 1990 og virksomheden har stor fokus på deres produkter. Dette sikrer at du får en taske, der både er praktisk og i uovertruffen kvalitet, og som kun bliver mere værd med tiden.
I Hinges Hus mener vi at Campomaggi er til den kræsne kvinde, der vil have en lille bid af italiensk luksus i hverdagen.

Læs mere om Campomaggi

Campomaggi tasker er enestående og oser af kvalitet. I produktionsfasen skifter taskerne hænder mange gange. Det er en proces der virkelig taler til kunderne, da man ved, at man får produkter, lavet med omtanke og kærlighed.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847