By Malene Birger

By Malene Birger er et af de store klassiske danske modebrands, som også står rigtig stærkt på den internationale modescene.

Læs mere om By Malene Birger

By Malene Birger er et af de store klassiske danske modebrands, som også står rigtig stærkt på den internationale modescene. By Malene Birger formår at skabe signatur looks, der er gennemsyret af kvalitet, skarpe linier og kan bruges til alle lejligheder, hvad enten man dresser det op eller ned. Metervarerne er alle i høj kvalitet og nøje udvalgt til de enkelte designs, ligesom tilbehøret er afstemt til at matche. Hendes designs er elsket i hele Europa også i de royale kredse, hvilket må siges at være en stor anerkendelse i sig selv. Med styles fra Malene Birger er man sikker på at klædt ordentligt og lækkert på. Du kan i vores webshop online købe nogle af de fantastiske By Malene Birger produkter som bukser, jakker, skjorter, t-shirts, blazer og meget andet.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag: LUKKET

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847