Blue De Genes

Visionen hos Blue De Gênes er, at skabe kollektioner med et autentisk unikt look, i sublime metervarer, hvor der både er jeans, strik og t-shirts til den moderne og kræsne mand.

Læs mere om Blue De Gênes

Bag det danske denimbrand Blue De Gênes, der blev etableret i 2010, står nogle af branchens erfarne herrer. De har samlet inspiration fra helt tilbage i gamle dage og i de gamle traditioner omkring produktionen af håndlavede jeans i kanon kvaliteter. Visonen er at skabe kollektioner med et autentisk unikt look, i sublime metervarer, hvor der både er jeans, strik og t-shirts til den moderne og kræsne mand. For at følge de gamle traditioner er alle jeans stadig håndlavede i Italien, efter legendariske metoder der sikrer det helt specielle look og den sublime kvalitet som Blue De Gênes repræsenterer. Ligeledes er de anvendte metervarer og garner i overdelene også produceret i Italien af små familieejede virksomheder, og sammen de gennemarbejde styles giver det kollektioner der virkelig holder.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847