Birkenstock herre

Med et par Birkenstock herre sandaler er du sikker på at dine fødder blive behandlet ordentligt og du kan holde ud at have dem på hele dagen. Alle de materialer der bruges til skoene er af højeste kvalitet, der sikrer en fantastisk holdbarhed. Se også vores udvalg af Birkenstock sandaler til kvinder

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om Birkenstock

Den tyske familievirksomhed Birkenstock har 230 år erfaring med skoproduktion og er anerkendt over hele verden for deres kvalitetssandaler. Alle skoene er 'Made in Germany', hvilket er et bevidst valg, da de vil bibeholde produktionen lokalt og derved også bedre kan kontrollere kvaliteten og arbejdsforholdene. Med et par Birkenstock herre sandaler er du sikker på at dine fødder blive behandlet ordentligt og du kan holde ud at have dem på hele dagen. Alle de materialer der bruges til skoene er af højeste kvalitet, der sikrer en fantastisk holdbarhed.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847