Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten har en forkærlighed for kontraster, hvilket giver kollektionerne et dynamisk look, hvad enten det er mellem det; feminine/maskuline, minimalistiske/overdådige, rå/shiny eller noget helt andet.
Hos Baum und Pferdgarten er man sikker på, at bliver overrasket på designet og især detaljerne, men man kan altid være sikker på at kvaliteten er lækker og i top. De har vundet mange, både danske og internationale, priser og er også blevet en stor spiller på den internationale modescene.
Hos Hinges Hus kan vi tilbyde dig et stort udvalg af Baum und Pferdgarten styles, du kan bl.a. finde produkter som bukser, jakker, nederdele, overdele, strik og t-shirts.

Før DKK 1.699,00
DKK 1.053,38
Spar DKK 645,62
Læs mere
Før DKK 1.299,00
DKK 805,38
Spar DKK 493,62
Læs mere

Læs mere om Baum und Pferdgarten

Rikke Baumgarten og Helle Hestehave står bag det danske brand Baum und Pferdgarten, der siden 1999 har leveret designkollektioner i højeste kvalitet. Baum und Pferdgarten er i dag verdenskendt på markedet, og deres kollektioner sælges bl.a. i stormagasiner og butikker i storbyer, som fx. London, Paris, New York, Los Angeles, Hong Kong og Tokyo.
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag: LUKKET

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847