Arrow herre

Arrow er gennem tiden blevet brugt af nogle af tidens største ikoner såsom Johnny Cash, Tony Curtis, Frank Sinatra, George Clooney og præsidenter som JFK og Barack Obama, hvilke også har/ har haft det traditionsrige brand som fortrukne skjorteleverandør. Derfor er deres motto også: "Follow the Arrow and you follow the style"

ARROW BLAKE KENT SHIRT
ARROW BLAKE KENT SHIRT Før DKK 749,00
DKK 464,38
Før DKK 749,00
DKK 464,38
Spar DKK 284,62
Læs mere

Læs mere om Arrow

Det amerikanske skjortebrand Arrow med rødder helt tilbage i 1820, må siges at være verdens ældste skjortespecialist. Arrow blev grundlagt i Troy, New York, hvor man opfandt og specialiserede sig i produktion af den aftagelige skjortekrave. Selvom der er sket meget siden 1820'erne, formår Arrow til stadighed at bibeholde sit DNA - det klassiske og formelle amerikanske udtryk, en næsten skræddersyet pasform, sublim kvalitet med detaljen for øje og naturligvis deres perfekte skjortekrave. Arrow er gennem tiden blevet brugt af nogle af tidens største ikoner såsom Johnny Cash, Tony Curtis, Frank Sinatra, George Clooney og præsidenter som JFK og Barack Obama, hvilke også har/ har haft det traditionsrige brand som fortrukne skjorteleverandør. Derfor er deres motto også: "Follow the Arrow and you follow the style"
Om Hinges Hus

Hinges Hus er en kombineret dame-/herretøjsbutik centralt beliggende i en af Ringkøbings smukkeste bygninger på Torvegade. Her finder du altid et spændende og anderledes mix af danske så vel som internationale brands. Butikken er opdelt i to etager, hvor du i stuen finder dameafdelingen og på 1.sal finder herreafdelingen.

Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.30 - 17.30
Fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.30 - 14.00
Søndag:11.00 - 15.00 (uge 29-34)

Kundeservice

I Hinges Hus sætter vi en ære i, altid at give vores kunder en oplevelse. Her er specielt kundeservice et af vores key words. Vores højtkvalificerede personale står altid klar med kompetent vejledning, inspiration og personlig betjening. Derudover kan du altid nyde en friskbrygget espresso og suge til dig af butikkens afslappede atmosfære.

Hinges Hus  ·  Torvegade 4  ·  6950 Ringkøbing  ·  Tlf 97 32 15 15  ·  info@hingeshus.dk  ·  CVR: 15200847